Sierainmaski AirFit P30i

125,00

Sierainmaski AirFit P30i on ResMedin leveämmillä ja pehmustetuilla ilmaontelohihnoilla varustettu maski, jossa ilmaletku kiinnittyy pään päälle. Maski on miellyttävä ja helppo käyttää. Maskista tekee monikäyttöisen mahdollisuus tehdä siitä nenä-/nenänalusmaski AirFit N30i  nenätyynyllä, sillä maskeissa on sama runko. Yhdestä maskista saat näin kätevästi tehtyä lisävarusteilla sierain- ja nenämaskin. Maskeista löydät videon täältä.

Sierainmaski P30i istuu todella tiiviisti ja hyvin paikoillaan. Pehmeä silikoninen sieraintyyny tulee vain vähän nenän sisälle. Tyynyn reunan tulee peittää kokonaan sierainaukko, jotta maski on tiivis. Oikean kokoisen sieraintyynyn avulla sierainmaski on parhaiten ja tiiveimmin istuvia maskimalleja.

P30i maskissa ilmaletkun kiinnitys tulee pään päälle, jolloin ilmaletku kulkee vuoteen päädystä tyynyn takaa. Letkun kiinnitys runkoon tapahtuu helppokäyttöisellä pikalukolla, mikä sallii letkun 360 asteen pyörimisen.

Maskista on kaksi runkokokoa: Small ja Standard. Valitse Small-koko, jos sinulla on pieni pään ympärys. Maskipakkauksessa tulee mukana S- ja M-koon sieraintyynyt, joten voit testata kotona sopivan koon. Sieraintyynyt ovat samankokoiset Small- ja Standard-koon maskipaketeissa. Tarvittaessa maskiin on saatavilla myös L-koon sieraintyyny.

  • Hyvin istuva ja kevyt maski
  • Tiivis sierainosien istuvuus
  • Monikäyttöinen – muuntuu nenämaskiksi lisätyynyllä
  • Helppo ja nopea ilmaletkun irrotus pikalukolla

Maskin koon valinta:

  • Small-koko, jos sinulla on pieni pään ympärysmitta
  • Standard-koko, jos sinulla on normaali pään ympärysmitta
Maskikoko

M /standard, S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sierainmaski AirFit P30i”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *