AirMini N30 nenämaskipaketti

162,00

2 varastossa

AirMini N30 nenämaskipaketti on vain matkakoon AirMini cpap-laitteen kanssa käytettävä maskimalli.   AirFit N30 -maskin perusmallit eivät ole yhteensopivia AirMini-laitteen kanssa,.

N30 on kevyin nenämaskimalli, jossa uutta perinteisiin nenämaskeihin verrattuna on nenätyynyn sijoittuminen vain nenän alle. Tästä tulee nenänalusmaski nimityskin. Nenätyynyn asettuminen vain nenän alle lisää käyttömukavuutta, sillä maskin tyynyosa ei hiosta nenän päällä, istuu tiivisti ja on siro. Lisäksi nenätyyny ei peitä näkökenttää. Maskissa on todella kevyet, pehmeät ja säädettävät hihnat, jotka eivät jätä kasvoille isoja painaumia tai sotkeudu hiuksiin.

Pakkauksessa mukana SW, S- ja M-koon nenätyynyt, joten maskin koon valinta ei aiheuta päänvaivaa. Voit sovittaa kotona sopivan nenätyynyn koon. Maskiin voi jatkossa uusia vain nenätyynyosan, mikä lisää maskin käyttöikää.

Pakkaus sisältää:

  • AirMini N30 nenämaski, tyynykoot SW, S ja M
  • AirMini ilmaletku
  • HumidX-kostutuskapseli, joka soveltuu käytettäväksi normaalioloissa missä ilmankosteus vaihtelee keskikosteasta kosteaan ja lämpötila keskikorkeasta korkeaan
  • HumidX Plus-kostutuskapseli, joka soveltuu käytettäväksi korkeampaa kostutusta vaativiin olosuhteisiin

Materiaali:

  • Silikoni, muovi, nailon/elastaani, huopa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AirMini N30 nenämaskipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *