Etusivu / Verkkokauppa / cpap-tyyny / CPAP max 2.0 tyyny

CPAP max 2.0 tyyny

69,00

Varasto loppu

CPAP Max 2.0 tyynyssä yhdistyy monta erinomaista ominaisuutta. Tyyny on suunniteltu erityisesti CPAP-maskin käyttäjille, mutta sopii hyvin myös muille käyttäjille.

Tyynyn muotoilun ansiosta kyljellään tai vatsallaan nukkuessa tyyny ei paina kasvoja tai maskia. Voit säätää tyynyn korkeutta irrotettavien kerrosten avulla. Säätöväli on 6-13 cm ja tyynyn mitat 50 x 30 cm.

Tyynyssä on kaksi erilaista puolta. Pehmeä ja kuitutäytteinen sekä viileä, verkkopintainen muistivaahtopuoli. Tyyny on hengittävä ja kosteuttava siirtävä rei’itetyn vaahtorakenteen ja 3D-verkkopäällisen ansiosta. Tyynyn päällisen voit pestä 60 asteessa.

CPAP- tai uniapneatyynyksi CPAP Max 2.0 tyyny sopii erinomaisesti muotoilunsa ja lisävarusteena olevan hihnan ansiosta. Tyynyssä on kiinteästi ommeltu hihna CPAP-laitteen ilmaletkulle. Hihnan avulla pystyt säätämään ilmaletkua itsellesi sopivan pituuden verran tyynyn viereen. Tämä helpottaa asennonvaihtoja ja estää ilmaletkun putoamisen lattialle yön aikana. Mikäli, et tarvitse ilmaletkua, voit leikata sen irti tyynystä. Tyynyyn on saatavilla muotoiltu tyynyliina, jossa hihnalle on valmis läpipujotusreikä. Tyynyliinan avulla saat hyödynnettyä parhaiten tyynyn erikoismuotoilun.

  • Erikoismuotoilu
  • Säädettävä korkeus
  • Kaksi erilaista puolta
  • Hengittävä
  • Ilmaletkun kiinnitysmahdollisuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CPAP max 2.0 tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *